or
Contact Us
BOOK A CALL
Book Call On Your Favorite Time

By Signing Up. I agree to TradeKey.com Terms of Use, Privacy Policy, IPR and receive emails related to our services

Milletvekili Zeki Ergezen Oglu Asim Ergezen ile Ticaret Ypamayin

  • Turkey Turkey  
  • Quantity Required: 51000
  • Last Updated:
    Posted on: 18 Apr 2024

  • Destination Port: 60000

RFQ Details

Ihracat amaciyla 6. ayda xxxxx Milletvekili Sayin Zeki Ergezen in oglu Asim Ergezen ile yaptigim AYCICEK YAGI alimiyla ilgili antlasma neticesinde,

BEYHAM BETON INSAAT LTD STI (satici-Ergezen) ve KEMAL MAMAN (alici) arasinda anlastigimiz gibi ASIM ERGEZEN (sahibi) ile sozlesme imzalandi. Cayimizi kahvemizi ictik tokalastik, hayirli olsun dilekleriyle ayrildim isyerlerinden.

Ukrayna dan bana aycicek yagini kendi fabrikalarindan satacaklarini, taahhud ettiler imzalarimizi attik, bu antlasmayi yaptiktan 1 hafta icinde malin bilgisini bana vereceklerini soylediler. Bankadan temliki yapmami istediler. Secimlerden dolayi biraz yogun olduklarini soylediler, secimlerden sonra malin hazir olacagini ve teslim edilecegini soylediler, bu anlasma her iki tarafa hayirli olsun senin malini biz sozlesmede belirtildigi gibi 45-55 gun icinde teslim edecegiz dediler.

Garanti Bankasindan Istanbul Kazasker Subesinden 195.000 Usd Akreditif temliki yaptim BEYHAM BETON A yani ASIM ERGEZEN E ve kendilerine elden teslim edildi.
Temlike karsilik teminatlarini bankamiza yatirmalari gerekiyordu ve yatirmadilar. Siparis verdigim AYCICEK YAGLARINI DA halen teslim etmediler.
Temlik i verdikten 1 hafta icinde bana %2 teminat yatiracaklardi ve yatirmadilar.
Sozlesmeye istinaden 2 hafta icinde yukleme limanini ve gununu bildirmediler
Sozlesmeye istinaden 45-55 gun icinde aycicek yaglari yuklemesi olacakti ve mal gemiyle yola cikacakti, fakat o da yalan oldu ve mali cikarmadilar.
Telefonlarima sozlesmeden sonra 3 ncu hafta itibariyle agresif tavir takindilar ama her sekilde malini teslim edecegiz dediler ve teslim etmediler.
Gorusmelerimi ASIM Ergezen ve sirketinde calisan Bulent ve muhasebecileri Mehmet beyle gerceklestirdim. Imza sirkuleri ve sozlesmeler bendedir. Istenildigi takdirde isteyen yetkiliye teslim ederim.